ΔΟΜΗΣΗ

Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τη δόμηση του σπιτιού σας, στο κατάστημα μας στο Βόλο ή εφοδιαστείτε οικοδομικά υλικά κορυφαίας ποιότητας για επαγγελματική χρήση.

Ανακαλύψτε πλήθος δομικών υλικών παντός τύπου για εφαρμογή σε νεόκτιστα και παλιά κτίρια που θα σας προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα για χρόνια.

​Πιο αναλυτικά, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε οικοδομικά υλικά όπως άμμος, τσιμέντα, ασβέστη που φέρουν την υπογραφή και την ποιότητα των εταιρειών Νorgips, Siniat, Knauf. 

Επιπλέον, η εμπορική δραστηριότητα του καταστήματος μας επεκτείνεται και σε προϊόντα ξηράς δόμησης που αντιπροσωπεύουν καταξιωμένους οίκους του κλάδου και διαθέτουν υψηλά επίπεδα ποιότητας και προδιαγραφών. Αναλυτικότερα εμπορευόμαστε γυψοσανίδες και ειδικά εξαρτήματα που μπορούν να δώσουν μια νέα διάσταση στο χώρο σας, άμεσα και οικονομικά. Λύσεις που μπορούν να προσφέρουν αρχιτεκτονική ελευθερία και λειτουργικότητα στο χώρο σας και επιπλέον είναι απόλυτα ασφαλείς και υγιεινές. 

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας στο Βόλο για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση που θα ανανεώσει το χώρο σας και θα σας αλλάξει τη διάθεση γρήγορα και οικονομικά!

Αφοι Ν.Πασχαλόπουλου Ο.Ε.
Οικοδομικά υλικά 

email: tpasxalopoulos@gmail.com

Κεντρικό κατάστημα:
Καζανάκι Βόλου
Τηλ/Fax.: 24210 624 56

Υποκατάστημα:
​Χρυσοχοΐδη, Βόλος Ιωλκού 244, 382 21,
​Τηλ/Fax.: 24210 524 54
Κιν.:  69474 025 82